Resume tidning

resume tidning

Kontakta oss - resume

Tydliga, raka, enkla historier som berör. Och som namnet skvallrar om hålls innehållet alltid kort, vilket är viktigt för att kunna nå fram till en publik som scrollar efter nästa dopaminkick. Jag slår vad om att deras data visar på hög genomsnittlig watch time, dvs att tittarna stannar kvar och ser merparten av klippet. En punkt som jag ofta återkommer till är inramningen. Alla aktörer som framgångsrikt skapar rörligt för en publik på sociala medier ser till att rama in det på rätt sätt och utgå från hur vi konsumerar innehåll i det mobila flödet. Dvs: rätt format, tydlig start och textat (85 konsumerar rörligt på facebook utan ljud). Nu är det dags för midsommar!

Tidningar - alla tidningar samlade p ett st lle!

Därmed lyckas de nå en målgrupp som är långt mycket större och bredare än sina 1 miljoner följare. Visningar: 23 miljoner/ Delningar: 99 000/ Interaktioner: 84 000. Visningar: 31 miljoner/ Delningar: 7800/ Interaktioner: 7400. Visningar: 96 miljoner/ Delningar: 11 000/ Interaktioner: 16 000. Därför funkar det:. 60 second Docs har tagit fasta på en viktig aspekt av varför vi delar innehåll på sociala medier. Nämligen att vi delar innehåll som vi blir fascinerade av, som berör och skapar en förundrande wow-känsla. Den känslan leder i book sin tur till att vi trycker på dela-knappen. Detta gör vi för att visa vilka vi är men också för att vi vill ge värdefullt och underhållande innehåll till våra vänner och bekanta. Det är en röd tråd som löper igenom i de fenomen och karaktärer man väljer att porträttera och en insikt som 60 sec docs bygger hela sitt koncept. Kort, koncist och tydligt.

The social Few är nätverket som vet att lyckat inkluderingsarbete på företag också leder till en ökad tillväxt och lönsamhet. På föreläsningar och workshops får jag ofta frågan om hur långt videoinnehåll ska vara för att funka essay på sociala plattformar. Svaret varierar förstås beroende på plattform, format och historien som ska berättas. Men generellt kan man säga att kortare fungerar bättre. Det är en utmaning att berätta historier som berör på kort tid, därför tänker jag att vi ska titta närmare på en aktör som lyckats bemästra formatet med dokumentärt berättande i kortformat. Vad: 60 Second Docs skapar dokumentärt innehåll för Facebook, instagram, Twitter, och Snapchat med Facebook som primär plattform. Om: 60 Second Docs producerar minidokumentärer på en minut som porträtterar unika historier, karaktärer och fenomen från hela världen. De är framförallt framgångsrika på facebook, där deras innehåll delas mycket och ofta.

resume tidning

nyheter, tidningar, nyhetstidningar, lokala

Den 8 mars går den stora. Women in Tech-konferensen av stapeln där platserna fullbokades på knappa 2 minuter. Women in Tech samarbetar med oss på The social Few genom att tillsammans med oss skicka ut en enkät till samtliga medlemmar med frågor om jämställdhet och mångfald i it-branschen. Det blir en temperaturmätare på hur läget är just. Svaren kan också användas för att komma på nya lösningar framåt kring hur vi kan skapa en mer inkluderande it-bransch. Elin Häggberg, Innehållsstrateg salon på The social Few zena är en interdisciplinär pop-up-byrå som under tremånaders sprintar arbetar i skräddarsydda team med medlemmar både inom och utanför marknadsförings- och kommunikationsbranschen. Vi arbetar med normkreativ kommunikation och våra uppdragsgivare arbetar med inkludering.

Alla var väldigt kreativa med sina idéer för sina sidor och skapade helt unika webbsidor om egna intressen och ämnen. Det var kreativiteten som drev dem vidare i arbetet: Jag vill ha så här, hur gör man det här? Atmosfären i gruppen var väldigt inkluderande och vänlig. Inga frågor eller diskussioner uppkom kring identitet eller kön. För deltagarna verkade det hela väldigt självklart. Tack vare sponsring var lägret kostnadsfritt och det fanns datorer att låna. Det gjorde att ekonomisk situation inte behövde vara ett hinder för deltagarna. De område där mångfaldsarbetet för Tech gäris behöver utvecklas ytterligare är att locka ännu fler gäris med annan etnisk bakgrund en svensk. The social Few samarbetar med Women in Tech.

Flashback i media

resume tidning

Vetek hobby, sundsvall vetekhobby ) Instagram

För att kommunicera en mer play kreativ bild av tech och kodning hade jag en bakgrund med sax, pennor och kamera. Typsnittet för loggan är ett brush lettering-typsnitt, vilket bryter konventionerna kring hur tech kommuniceras (ofta raka, moderna typsnitt). Jag har själv kommit in på tech-spåret genom mitt intresse för design och just gällande kodning så är det många gäris som lockas in på den banan genom webbdesign och andra kreativa uttryck. En vilja att skapa något. Så det fokuserade jag mycket på i kommunikationen. Utöver detta använde jag även where emojis för att uttrycka lekfullhet och skapa en association till den tech som många unga använder dagligen: chattappar och sociala medier.

Resultatet, merparten av deltagarna på lägret var tjejer men vi lockade även personer som identifierar sig utanför den ramen. Den stora majoriteten av deltagarna hade aldrig testat kod tidigare. De flesta hade hört talas om lägret genom sina föräldrar. Mina inlägg på facebook och LinkedIn fick tack vare mitt nätverk stor spridning. Någon hade sett en affisch och anmält sig eftersom de var intresserade av just webbdesign. Flera av deltagarna sa att de tyckte kodningen var lättare än de hade trott.

Tech är också ett ganska öppet ord i jämförelse med kod som kan ge konnotationer om något krångligt och svårt som man inte kan. Därefter valde jag det mer inkluderande ordet gäris. Ett slangord med betydelsen tjej som genom nätverket Street gäris kommit att få en betydelse som inkluderar även icke-binära och transpersoner. Vi fick en del feedback om att vissa vuxna tyckte ordet gäris gjorde målgruppen otydligt. Vissa uppfattade som att det enbart vände sig till transpersoner och icke-binära. Jag resonerade istället så att det finns en poäng att använda ett nytt och lite mer otydligt ord.


Ordet tjej har väldigt tydliga konnotationer och stereotypa bilder kopplade till sig. Vi har många tankar kring vem som är tjej och det finns många som inte känner sig hemma i det ordet. Gäris är ett nyare ord som inte bär på lika starka kopplingar vilket också möjliggör för fler att känna sig välkomna under det paraplyet. Kanalval och visuell identitet, gällande kanaler för kommunikationen så riktade jag in mig på facebook och LinkedIn för att nå personer i mitt eget nätverk i örebro. Där var tanken att nå lärare och föräldrar, för att dessa i sin tur skulle peppa sina barn att gå på lägret. För att nå ut till ungdomarna själva fokuserade vi på affischer på skolor och fritidsgårdar samt Instagram och Instagram Stories. Instagram är en plattform som lockar merparten av tonåringar och särskilt tjejer (enligt statistik från svenskarna och internet, andra kön en tjej har ej använts i mätningen). Gällande det visuella uttrycket ville jag gå bort från stereotyper kring både tjejer och tech. Jag valde att använda färgen mörkgrön/mörk turkos.

Buy resume psd

Tanken var också att försöka locka personer som aldrig testat kodning innan. Marknadsföringen gjordes av mig genom sociala medier samt genom affischer som sattes upp på skolor och fritidsgårdar. Så hur skapar man en inkluderande kommunikation för att nå ut till den här gruppen? Jag tänkte dela med mig av de val jag gjorde och hur jag resonerade, samt hur det gick. Ordval och språk: varför gäris? Det första kommunikativa valet skedde för själva namnet på lägret: Tech gäris. Jag valde ordet tech för att jag ville ha ett namn som kan etableras över tid och användas för en rad olika ämnen:-läger, foto, programmering, maker-läger.

resume tidning

Samtidigt dras branschen med ett gigantiskt mångfalds- och jämställdhetsproblem. Ingen kan göra allting men alla kan göra något. Jag driver en teknikblogg för personer som inte nödvändigtvis ser sig som intresserade av teknik. Där försöker jag skifta perspektiven och bredda bilden av vad tech är forget och vem som kan ägna sig åt det. I förra veckan genomförde jag tillsammans med abf och företaget Ninetech ytterligare en satsning för att försöka krossa stereotyper tidigt: kodlägret Tech Gäris! Ett tredagars läger på dagtid med grunderna i webbdesign: html, css och jQuery. Målgruppen för lägret var tjejer, transpersoner och icke-binära i åldrarna 13-19 år i örebro.

på ett sätt som berör människor och samhället? Utan det blir inte bara ett seminarium i almedalen ett misslyckande, då kan hela verksamheten upplevas ljummen och ointressant av alla. Och på tal om hjärta och kärlek så gick jag i mångfaldsparaden i visby i dag som var ett svar på de femtiotal nazister som är här för att störa och hota det demokratiska samtalet som Almedalen. Med flera tusen i tåget och lika många leende, klappande och hurrande människor längs med vägen  var det tydligt vilka som är i majoritet. Även om nazisternas närvaro är upprörande, skrämmande och sorglig så måste vi komma ihåg att vi som tror på demokrati är i klar majoritet och måste fortsätta skydda demokratin och aldrig släppa nazisterna till någon typ av makt. Det fattade till och med männen som en gång i tiden skrev bibeln, i korinthierbrevet står det: När allt annat går under finns tre saker ändå kvar tron, hoppet och kärleken men störst av dem är kärleken. Case: Att skapa inkluderande kommunikation för att locka tjejer och icke-binära att testa på kodning. Tech och it-branschen är i stort behov av arbetskraft och kompetens. Det är en växande framtidsbransch som på många sätt är med och påverkar hur hela vår framtid kommer.

Uppfyllda av entusiasm genomförde with de vad en kollega i kommunikationsbranschen uttryckte som en oas i gubbighetens Almedalen. Det vill säga de trodde djupt på vad de ville berätta och genomförde det med passion och glädje. Det behövs inte så mycket mer för att lyckas. Jag har varit på företagsgig här i almedalen som legat på dyraste platserna där folk mest passerat förbi och där det i stort sett varit tomt i publiken. Här fanns inget engagemang, ingen passion, ingen glädje. Företagens csr-arbete och värdegrund kan ge bra ledning i hur man ska hitta rätt engagemang att använda. Till exempel arbetar Atea med att stoppa illegal utvinning av mineraler och kunde därmed använda sig av den nigerianske kirurgen Denis mukweges engagemang. Han har gjort till sin livsuppgift att hjälpa våldtagna kvinnor från inbördeskrigets Kongo (kopplingen är att illegal utvinning av mineraler i elektronikutrustning är en stor drivkraft till inbördeskriget som även bedrivs med våldtäkt som vapen för att fördriva och förslava lokalbefolkningen) och många kom för.

Teejay level f homework booklet

Hjärta och ett ärligt engagemang slår allt. Publiktillströmningen på dates Almedalen är ett tydligt bevis på det. Den som fejkar och luras har inget att hämta här medan de vars hjärta bultar så det blöder belönas med fulla seminarier och mingeltält. Organisationen 127 :s röster räknas jobbar med att öka valdeltagandet i skärholmen och områden däromkring. Det är unga människor, många med utländsk bakgrund, som ur djupet av deras hjärtan verkligen vill åstadkomma en samhällsförbättring att alla i stockholms mindre privilegierade förortsområden, oavsett bakgrund, inkomst, social status eller utbildning, ska ta tillvara på sina demokratiska rättigheter och möjligheter genom att rösta. De kom till Almedalen nästan utan kunskaper om arenan, hade inte haft tid att lägga in sitt seminarium i det officiella kalendariet och med begränsade kontaktnät i smältdegeln av politiker, högre tjänstemän, företagsledare eller kommunikatörer. I stället fixade de dit Järvaveckans grundare. Ahmed Abdirahman, körde igång ett Facebookevent, spred eventet i deras kanaler som gav ringar på vattnet och fyllde seminariet och följande mingel till bredden.


Resume tidning
all articles 48 articles
Academic essay and student answers should be based on academic theory and. Network of Miracles raymond Arroyo.

4 Comment

  1. »Så gör du om din tidning « får rrrr i resumé sveriges Tidskrifters tidning Allt om tidskrifter har en special om organisationstidningar. Självuppoffringens moral ett ledarnas maktknep, Självuppoffringens moral Västerviks Tidning. Eller i artikeln om projektet som publicerades i sundsvalls Tidning. ryska publicistklubbens tidning, moskva smickrande av mina illustrationer i anthology of Uzbek poetry for children http. tidningar under 1820-talet var journalen, Granskaren, Stockholms Tidning, stockholms Dagblad samt Post- och Inrikes Tidningar.

  2. fick jag en påminnelse på facebook om ett inlägg jag gjort för exakt fem år sedan som handlade om att jag skulle börja blogga. Därför forskas det på borås, tidning. Resumé, ověřený účet @tidningenresume. »Så gör du om din tidning « får rrrr. Resumé, en i högsta grad älskvärd tidning. »Så gör du om din tidning « får rrrr i resumé En bra tidning blir trovärdig, en trovärdig tidning sparar man och det leder till att man.

  3. Som fungerar ungefär som ett fönster in i andra städer, där människor kunde interagera i realtid, säger Per Stenius till. All information på resume. Se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering. förstås att Facebook, och de andra plattformarna börjar ta ansvar för allt som postas, som t ex Dagens Nyheter och. i ett mail till, resumé alternativt i kommentarsfältet på deras eller min Facebook eller LinkedIn där jag lägger upp mina blogginlägg.

Leave a reply

Your e-mail address will not be published.


*